Συνάντηση εργασίας στην στην Άτυπη Βιομηχανική Ζώνη Αγ. Παντελεήμονα Δήμου Αμυνταίου για τη δημιουργία Βιομηχανικού Πάρκου

Στις 24/04/2021 με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην στην Άτυπη Βιομηχανική Ζώνη Αγ. Παντελεήμονα Δήμου Αμυνταίου, παρουσία του Προέδρου κ. Σ. Σαπαλίδη και του Α’ Αντιπροέδρου κ. Γ. Σιάτσκα του Επιμελητηρίου μας καθώς και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, υπογράφηκε από όλους τους συμμετέχοντες έγγραφο δήλωσης ενδιαφέροντος και επιθυμίας να δημιουργηθεί ΒΙΟΠΑ στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.


Πρόκειται για μια σημαντική δράση και πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φλώρινας στην οργάνωση και δημιουργία των ΒΙΟΠΑ στα πλαίσια της μεταλιγνιτικής περιόδου για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Φλώρινας είχε καταθέσει πρόταση στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος πριν από τρία χρόνια για την μετεξέλιξη της Άτυπης Βιομηχανικής Ζώνης σε Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ). Πενήντα δύο Βιομηχανικές Ζώνες, συμπεριλαμβανομένου και του Αγ. Παντελεήμονα Αμυνταίου απέκτησαν μελέτη για την μετεξέλιξή τους σε Βιομηχανικό Πάρκο.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση