Συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο Αμυνταίου για το έργο open mall

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Φεβρουαρίου, 2023

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο Αμυνταίου με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Φλώρινας, τον Πρόεδρο του κ. Σαπαλιδη Σάββα και τον Α Αντιπρόεδρο, κ. Σιάτσκα Γρηγόριο, των Μηχανικών στελεχών του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Δάντση Εύη Πολεοδόμων και του Μηχανικού κ. Σιδηροπούλου Δημητρίου. Στην συνάντηση συμμετείχαν και Μηχανικοι εξωτερικοί συνεργάτες του Επιμελητηρίου Φλώρινας που υποστηρίζουν το έργο open mall ( Ανοιχτά κέντρα Εμπορίου).

Στην παρουσίαση των μηχανικών όσον αφορά την πρόοδο του έργου διαπιστώθηκε ότι το έργο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Κινείται εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει οριστεί. Το Επιμελητήριο Φλώρινας θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, το open mall Αμυνταίου και το open mall Φλώρινας, έργα που στόχο έχουν την αλλαγή και αναβάθμιση του εμπορικού μοντελου των δύο περιοχών. Έργα 100% χρηματοδοτούμενα με προϋπολογισμό 1.000.000 € περίπου στο Αμύνταιο και στην Φλώρινα 1.900.000€.

Ωφελούμενες επιχειρήσεις στο Αμύνταιο 92.

Ωφελούμενες επιχειρήσεις στη Φλώρινα 185.

Το έργο υλοποιείται με εταίρους τον Δήμο Φλώρινας και Αμυνταίου και συνδικαιούχο το Επιμελητήριο Φλώρινας. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης κάλεσε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο ευθύνης των open malls όπως συνεργαστούν με τους μηχανικούς του έργου.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Αμύνταιο, Επιμελητήριο Φλώρινας, Φλώρινα,