Συνάντηση Γ. Αντωνιάδη με στελέχη του ΑΔΜΗΕ για τα φωτοβολταϊκά

Συνάντηση Γ. Αντωνιάδη με στελέχη του ΑΔΜΗΕ για τα φωτοβολταϊκά

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με την κα Παναγιώτα Αλεξοπούλου, Γενική Δ/ντρια Τεχνολογίας, Ανάπτυξης Συστήματος και Στρατηγικής του ΑΔΜΗΕ, καθώς και με άλλα στελέχη του οργανισμού. Αρχικά ενημερώθηκε ο βουλευτής για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο νομό Φλώρινας σχετικά με τα φωτοβολταϊκά.

Εξετάστηκαν οι δυνατότητες ένταξης των υπαρχόντων αιτήσεων και η τύχη των παλαιότερων. Ο κ. Αντωνιάδης επεσήμανε στην κα Αλεξοπούλου την ανάγκη να ενταχθούν ενεργειακές κοινότητες οι οποίες είναι κατανεμημένες ισοδύναμα και δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους κατοίκους του νομού Φλώρινας να αποκτήσουν πρόσβαση στα φωτοβολταϊκά πάρκα. Αυτό –βεβαίως- αφορά και τις μεμονωμένες αιτήσεις. Τόνισε επίσης, την ανάγκη να μπει ένας φραγμός στις μεγάλες εταιρίες οι οποίες ουσιαστικά καταπίνουν όλες τις δυνατότητες των μικρότερων επενδυτών.

Συμφώνησαν να βρίσκονται σε επαφή και να υπάρχει μία συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος που αφορά εκατοντάδες μικροεπενδυτές της Φλώρινας. ​

Pin It

Αφήστε μια απάντηση