Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνάντηση γνωριμίας του Προέδρου της ProCredit Bank με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας για την υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητα

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Ιουνίου, 2023

Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας είχαν στο Αμύνταιο , ο Πρόεδρος της Procredit Bank κ. Petar Slavov με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη στο πλαίσιο των επισκέψεων στελεχών της γερμανικής αναπτυξιακής Τράπεζας  στην Δυτική Μακεδονία.

Ο  Πρόεδρος της Procredit Bank κ. Petar Slavov εξέφρασε την ικανοποίηση του για  τον ανοικτό δίαυλο που δημιουργήθηκε σε αυτή την εκκίνηση γνωριμίας με τον  κ Σαπαλίδη και υπογράμμισε: «Είμαστε στην διάθεση σας για  να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τις εταιρίες και τις επιχειρήσεις της Φλώρινας όσο και με τους φορείς  που συνδυαστικά θα οδηγήσουν σε στρατηγικές συνεργασίες για την επόμενη μέρα των παραγωγικών επενδύσεων της περιφέρειας σας»

Eve & Procredit Bank

Ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης καλωσορίζοντας την ομάδα στελεχών της τράπεζας, τόνισε: «Είμαστε ανοικτοί  σε κάθε σοβαρή νέα πρόταση υποστήριξης των με της περιοχής μας και προσβλέπουμε στην συνάντηση γνωριμίας που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε με τον επιχειρηματικό κόσμο  μας για τον κοινό στόχο της επιτάχυνσης της ανάπτυξης και της δημιουργίας περισσότερων θέσεων εργασίας».

TAGGED: Αμύνταιο, Οικονομία,