Συνάντηση με με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο είχε ο βουλευτής Γ. Αντωνιάδης

Συνάντηση είχε ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στο υπουργείο Εσωτερικών με τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο με δύο βασικά θέματα.

Η αποπεράτωση του Αθλητικού Κέντρου Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου και η κατασκευή του μεθοριακού σταθμού στο Δήμο Πρεσπών. Ως προς το θέμα του Αθλητικού Κέντρου Φιλώτα, ο κ. υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και στη συνέχεια, η διαδικασία αποπεράτωσης θα εξελιχθεί ομαλά. Ως προς το θέμα του μεθοριακού σταθμού, συμφώνησε στην προώθηση όλων των διαδικασιών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και το Δήμο Πρεσπών, ώστε να έχει δημοπρατηθεί μέχρι τα τέλη του έτους.

Ο υπουργός ενημέρωσε το βουλευτή ότι από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ύψους 2,5 δις ευρώ, μπορούν να χρηματοδοτηθούν έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών, ακόμα και έργα που αφορούν μελέτες. Συμφωνήθηκε να βρίσκονται σε επικοινωνία υπουργός-βουλευτής και οι δήμαρχοι της ΠΕ Φλώρινας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση