Συνάντηση με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης

Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας στις 03/03/22 στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο όπου συζητήθηκαν συνεργασίες με την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΕΒΕ Φλώρινας και το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο έχουν υπογράψει πριν 6 χρόνια σύμφωνο συνεργασίας και φιλίας με πολύ καλά αποτελέσματα στις εξαγωγές μας και συμμετοχή σε κοινές εκθέσεις.

Επίσης πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα συνάντηση με το ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα. Σκοπός της συνάντησης ήταν οι συνεργασίες σε εμπορικό και επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο Επιμελητηρίων.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης με αφορμή την απονομή βραβείων σε επιχειρηματίες που διαπρέπουν στην Ελλάδα παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταικούρα, του Πρέσβη και του Προξένου της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας και φιλίας με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο με πολύ καλά επιχειρηματικά αποτελέσματα όπως συναντήσεις B2B, κοινές εκθέσεις κ.α. Το αμέσως επόμενο διάστημα το ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θα επισκεφτούν το Επιμελητήριο μας για περαιτέρω συνεργασίες εν όψει και της μεταλιγνιτικής περιόδου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση