Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνάντηση μεταξύ του συντονιστή διευθυντή εμπορικών δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ κ. Αυλωνίτη Δημήτριο με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδη Σάββα.

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Ιουλίου, 2023

Στις 19/07/23 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο Φλώρινας μεταξύ του συντονιστή διευθυντή εμπορικών δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ κ. Αυλωνίτη Δημήτριο με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδη Σάββα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία που αφορά τις εργασίες διανομής αερίου και τις εσωτερικές εγκαταστάσεις λεβήτων αερίου. Αναδείχθηκαν καλές πρακτικές τόσο για την ολοκλήρωση του έργου όσο και την εξέλιξη του δικτύου αερίου καθώς και σε νέες συνεργασίες μεταξύ της ΔΕΔΑ και του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας μέσα από τα σεμινάρια τα οποία θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα έχει επιλεγεί ειδικότητα επιμόρφωσης τεχνιτών αερίων καυσίμων. Τέλος αναδείχθηκε η διάθεση για καλή συνεργασία των δυο φορέων ώστε το επόμενο αμέσως διάστημα να πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Επιμελητήριο Φλώρινας μεταξύ των στελεχών της ΔΕΔΑ και του Επιμελητηρίου μας. Το Επιμελητήριο από την μεριά του έχει ως εργαλείο τον μηχανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας το οποίο θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή.

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΑΠΑΛΊΔΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

TAGGED: Επιμελητήριο Φλώρινας, Φλώρινα,