Συνάντηση στην Αθήνα για τη νέα Τούμπα

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Ιανουαρίου, 2020

Συνάντηση στην Αθήνα για τη νέα Τούμπα

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έχει συσταθεί για τις μελέτες και το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) της Νέας Τούμπας.

Ανθρωποι της επιτροπής που έχει συσταθεί για τις μελέτες και το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Αθήνα και είχαν επαφές με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος.

Η αντιπροσωπεία του Δικεφάλου του Βορρά είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Οικονόμου, προκειμένου να λυθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κατάθεση του φακέλου με το ΕΧΣ της νέας Τούμπας.

«Καταλήξαμε σε αρκετά συμπεράσματα τα οποία λύνουν κάποια θέματα γκρίζων ζωνών που είχαμε διαπιστώσει όλοι, άλλα εμείς, άλλα αυτοί. Νομίζω ότι προς το παρόν έχουν λυθεί όσα έχουμε αντιληφθεί. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται και τα ανοιχτά θέματα είναι πολλά. Η νομοθεσία μας έχει αρκετά μειονεκτήματα, υπάρχουν πολλά κενά. Δεν έγιναν ποτέ αντίστοιχες προσπάθειες έως τώρα», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής, Τάκης Δούμας, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:

«Ο φάκελος θα είναι συμπληρωμένος μέχρι το τέλος του μήνα, άντε μερικές μέρες μετά. Το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι πως θα αξιολογηθεί για να προχωρήσει και τι ακριβώς θα χρειαστεί ακόμη για να υποστηριχτεί. Προσπαθούμε με έναν στέρεο τρόπο να πετύχουμε μία μελέτη που θα εγκριθεί και δεν θα προσβληθεί».

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, υπογράμμισε: «Αυτό θα καθοριστεί από την αρχιτεκτονική μελέτη, που δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τις άδειες και την χωροθέτηση. Κανείς δεν πετάει τον χρόνο του και τα χρήματά του χωρίς λόγο».”
ΠΗΓΗ: filathlos

TAGGED: Ποδόσφαιρο,