Συνάντηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Παντελεήμονα και του Πρόεδρου της Κοινότητας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθ.Τάσκα

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Ιανουαρίου, 2024

Συνάντηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Παντελεήμονα και του Πρόεδρου της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα

 

Εθιμοτυπική συνάντηση είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Παντελεήμονα και ο Πρόεδρος της  Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα Αντώνης Μπλάγας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα στο παράρτημα Αμυνταίου της Π.Ε. Φλώρινας (Κτηνιατρείο – Ισόγειο), τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, προκειμένου να τον συγχαρούν για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Παράλληλα, ζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, κυρίως την αμπελουργία που αγγίζει το 100% της απασχόλησης των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς και ζητήματα υποδομών που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία της Κοινότητας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Παντελεήμονα που συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος Λάζαρος Μπούκτσης, ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Μπλάγας, ο Γραμματέας Θωμάς Δέλλιος, ο Ταμίας Αθανάσιος Κύρκου και το μέλος Βασίλης Νόιτσης.

TAGGED: Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίου Παντελεήμονα, Αμύνταιο,