Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με τον Φλωρινιώτη Πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου Αναστάσιο Χατζηχρήστο

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Ιουνίου, 2023

Τα έπαθλα που κατέκτησε το διάστημα 2019 έως 2022 παρέδωσε ο Φλωρινιώτης Πρωταθλητής οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και συμβολαιογράφος Φλώρινας Αναστάσιος Χατζηχρήστος στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

ΒΟΣΔΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ 2023
Τα έπαθλα που αφορούν πρώτες θέσεις, στην Κατηγορία FSA του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2019, στην Κατηγορία Ε12 του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2021 και στην Κατηγορία FSA του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2022, πρόκειται να τοποθετηθούν σε προθήκες στο Διοικητήριο.
Επίσης, ο κος Χατζηχρήστος επέδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη τιμητική πλακέτα για την πολυετή υποστήριξη στην ομάδα «Chatzichristos Racing Team Florina» και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας συνεχάρη τον Φλωρινιώτη πρωταθλητή για τις επιτυχίες του, την ανιδιοτελή προσφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και γενικότερα στην Φλώρινα, καθώς και για την ενημέρωση που παρέχει στην τοπική κοινωνία, σε ζητήματα οδηγικής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας.

ΒΟΣΔΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ 2023 1 (2)

TAGGED: Αναστάσιος Χατζηχρήστος, Φλώρινα,