Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνέχεια στην αντιπαράθεση της υποψήφιας Δημάρχου Σ. Γιαννιτσοπούλου με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σκλήθρου Παύλο Κολκίδη

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Αυγούστου, 2023

Συνέχεια στην αντιπαράθεση της υποψήφιας Δημάρχου Σ. Γιαννιτσοπούλου με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σκλήθρου Παύλο Κολκίδη

Η υποψήφια Δήμαρχος Συμέλα Γιαννιτσοπούλου επικεφαλής του συνδυασμού με ορίζοντα το μέλλον αναφέρει:

Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε πως το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στη σελίδα του Συνδυασμού «Με Ορίζοντα το Μέλλον» την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 έχει γίνει αφορμή για προσωπικές επιθέσεις τόσο προς τους κατοίκους του Σκλήθρου, όσο και προς την επικεφαλής του Συνδυασμού Συμέλα Γιαννιτσοπούλου, από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου.

Το δελτίο τύπου ανέφερε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Σκλήθρου σε θέματα καθημερινότητας και ανάπτυξης της κοινότητάς τους, όπως οι ίδιοι μας τα μετέφεραν. Λόγω κατηγοριών του προέδρου προς τους κατοίκους του Σκλήθρου για ψευδείς αναφορές, τροποποιήσαμε το δελτίο τύπου μέχρι να διερευνήσουμε τα θέματα.

Οι προσκλήσεις που στέλνουμε προς τους κατοίκους κάθε Τοπικής Κοινότητας που επισκεπτόμαστε είναι ανοιχτές προς όλους είτε είναι αιρετοί, είτε είναι απλοί κάτοικοι. Τα μέλη μιας κοινωνίας είναι αυτά που γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματά της και σε καμία περίπτωση δε τα απαξιώνουμε αν δεν έχουν εκλεγεί σε κάποιο αξίωμα. Όλοι οι δημότες είναι ιδεολογικά και πολιτικά πολυδιάστατοι και η συμμετοχή κάποιου στη διοίκηση ενός συλλόγου δεν παύει τα δικαιώματά του ως δημότη, επαγγελματία ή στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.

 

Θέλουμε να επισημάνουμε πως αφού ο Πρόεδρος ήταν απών από την διαβούλευση με τους κατοίκους, αν και είχε θεσμική υποχρέωση να παρίσταται, εμείς κοινοποιήσαμε τα προβλήματα των δημοτών, μέχρι να γίνουμε Δημοτική Αρχή, οπότε και θα μπορούμε να τα διαχειριστούμε και να τα επιλύσουμε.

 

Εκφράσεις όπως «λασπολογίες, αναλήθειες και ανακρίβειες» από τον κρυπτώμενο πρόεδρο, είναι βαρυσήμαντες και δεν πρέπει ποτέ να γράφονται με ελαφρά συνείδηση. Κανένας αιρετός δεν πρέπει να θεωρεί πως οι συντοπίτες του δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη για τα προβλήματα του χωριού τους, ξεχνώντας πως αυτοί τον εξέλεξαν, πόσο μάλλον όταν αυτός αναφέρεται στο έργο που έκανε τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ διαμένει στην Κοινότητα μόλις τα τελευταία 2.

Αναρωτιόμαστε, έχει σκοπό να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των συντοπιτών του που τόσο εύκολα απαξίωσε;

 

Η ανάρτηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου Παύλου Κολκίδη

Ενημερωτική απάντηση σε δελτίο τύπου της υποψήφιας δημάρχου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κυρίας Γιαννιτσοπούλου

Έκπληκτος εχθές διάβασα ένα δελτίο τύπου της υποψήφιας δημάρχου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κυρίας Γιαννιτσοπούλου το οποίο ανέφερε αναλήθειες και λασπολογίες για προβλήματα του χωριό μας, όπως της τα μετέφεραν, προσβάλλοντας και μηδενίζοντας την καθημερινή προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και τα έργα που έχουν γίνει σε όλη τη θητεία μας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τον δήμαρχο.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε όλες αυτές τις ανακρίβειες γιατί με ενημέρωσαν ότι το κείμενο του δελτίου αλλάχτηκε και από μαύρο έγινε άσπρο, επίσης είναι απορίας άξιον από πότε οι πρόεδροι συλλόγων ασκούν καθήκοντα κοινοτάρχη και γνωρίζουν τα έργα και τα προβλήματα μιας κοινότητας; Πολύ καλή η συνάντηση με συλλόγους την επικροτούμε αλλά αρκέστειτε στις αρμοδιότητες και στους προβληματισμούς αυτών.

Εγώ θα είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε υποψηφίου, οποιουδήποτε αξιώματος να τον ενημερώσω τη έχει γίνει στο ΣΚΛΗΘΡΟ τα τελευταία 4 χρόνια και τη έχουμε προγραμματίσει και οραματιστεί για το μέλλον.

Υ.Γ. Η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου δεν κερδίζονται με ψέματα και λάσπες αλλά με εργατικότητα και ειλικρίνεια.

Παύλος Κολκίδης
Πρόεδρος Κοινότητας
ΣΚΛΗΘΡΟΥ

TAGGED: Εκλογές 2023,