Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» του δήμου Φλώρινας

Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» του δήμου Φλώρινας

Τα τμήματα μαγείρων και βρεφονηπιοκόμων της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας πήραν σειρά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Μόδη, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι των τμημάτων προσέφεραν σε μικρούς και μεγάλους γλυκά και κεράσματα, καθώς και αναμνηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.


Το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, το ΚΔΑΠ του 8ου νηπιαγωγείου Φλώρινας παρουσίασε το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ».
Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ παρουσίασαν μία παράσταση γεμάτη φως, χρώματα και μουσική, η οποία μας δίδαξε πως όλοι μας μπορούμε να βρούμε τη φωτεινή μας πλευρά.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης εικαστικών και φοιτητών «Βαθύς Χειμώνας» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Την έκθεση προλόγισε ο πρόεδρος της Στέγης Φιλοτέχνων Φλώρινας κ. Ανδρέας Τσώκας, ενώ από πλευράς δήμου Φλώρινας χαιρέτισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2020.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας.


Το πρωί, η Φιλαρμονική του δήμου επισκέφτηκε σχολικές μονάδες και έπαιξε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Το απόγευμα άναψε η Φωτιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, παρουσία του δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του δήμου. Ακολούθησε η γιορτή των φιλοξενούμενων παιδιών.
Το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της παιδικής χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
10:00, Σχολικές μονάδες Δήμου Φλώρινας
Κάλαντα από τη Φιλαρμονική Δήμου Φλώρινας
10:00, Παιδικοί Σταθμοί

Ο Δήμαρχος Φλώρινας θα επισκεφτεί παιδικούς σταθμούς και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.


18.30, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας
Το ΚΔΑΠ του ειδικού σχολείου παρουσιάζει την παράσταση «Φώναξε με ονειροκυνηγό και εγώ θα απαντήσω».
20.00, Πλατεία Γεωργίου Μόδη
Συναυλία με τους Αλέξανδρο Δάικο και Βασίλη Ράλλη.
Συνοδεύουν: Παντελής Πέτρου (μπάσο – φωνητικά), Κυριάκος Πέτρου (βιολί – φωνητικά), Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο – φωνητικά), Νίκος Χριστόπουλος (τύμπανα).

Pin It

Αφήστε μια απάντηση