Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο δείτε τα θέματα

Η συνεδρίαση (διά περιφοράς) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την 14η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00,  με θέματα:

1: Έγκριση σχεδίου και όρων Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) και της και της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΝΤΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δημήτριος Σαββόπουλος

 

2: Έγκριση Τροποποίησης (Τροπ.1) του προγράμματος έργων 2020 Π.Ε. Φλώρινας που χρηματοδοτούνται από την ΣΑΕΠ 541.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές

 

3: Αντικατάσταση εκπροσώπων στο Δ.Σ. των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές

 

4: Υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη «Δωρεάν παραχώρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, της χρήσης του με αριθμό 21α  Διαθέσιμο τεμάχιο της Αναμόρφωσης έτους 1987 του Αγροκτήματος Λευκόβρυσης μετά των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων , του κτιρίου του Κέντρου Δήμητρα Κοζάνης και του κτιρίου του πρώην Τμήματος Συγκοινωνιών και της πρώην Τοπογραφικής Υπηρεσίας Κοζάνης,  για κοινωφελή σκοπό».

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης

 

5:Πρόσληψη  Προσωπικού με Σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Κτηνιάτρων).

Εισηγητής : ο  Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Γρηγόριος Γρηγοριάδης

 

6: Έγκριση εισήγησης έργων στην επιτροπή παρακολούθησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τέλους ανάπτυξης 2012 – 2016.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές

 

7: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου «ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» Εκτιμώμενη αξία : 48.257,91€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση