Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΔΙΟΣ

Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΔΙΟΣ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ που αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

 

Σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη αγωνιστική περίοδο, οι αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ που πηγάζει από τον Όλυμπο, Προστατευμένο Οικοσύστημα από την UNESCO, για την απολύτως ασφαλή και ποιοτική ενυδάτωση τους.

Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. και του φυσικού μεταλλικού νερού ΔΙΟΣ κ. Ζαχαρίας Βασιλειάδης: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορική κληρονομιά. Έχοντας σταθερές και κοινές αξίες όπως είναι το ευ αγωνίζεσθε, αλλά και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην υγεία, σωματική και πνευματική, φιλοδοξούμε η έναρξη της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ, να αποτελέσει την αρχή μία εποικοδομητικής σχέσης».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Αριστοτέλης Καρακούσης: «Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ και την Σ.Μεντεκίδης Α.Ε. μία πολύ σοβαρή και ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία. Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι ότι πέρα από την καθαρά επαγγελματική μας συνεργασία, έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και ενδιαφέρονται για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούμε να επιτύχουμε στους στόχους μας».

Λίγα λόγια για το ΔΙΟΣ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ πηγάζει από τον Όλυμπο, το πιο προστατευμένο βουνό της Ελλάδας με το καθαρότερο φυσικό περιβάλλον και το μοναδικό βουνό στην Ελλάδα που η UNESCO έχει αναγνωρίσει ως «Διατηρητέο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας».

ΔΙΟΣ  γιατί…  η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι στη ΦΥΣΗ του.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση