Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας: Νέα ημερομηνία των εκλογών ανάδειξης Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ στις 17 Σεπτεμβρίου λόγω των καταστροφικών πλημμυρών

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Σεπτεμβρίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας: Νέα ημερομηνία των εκλογών ανάδειξης Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ στις 17 Σεπτεμβρίου λόγω των καταστροφικών πλημμυρών

 

Η χώρα ζει μια βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία. Η Θεσσαλία έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί, με ανθρώπινες απώλειες, αγνοούμενους και εγκλωβισμένους, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε κρίσιμες υποδομές και δίκτυα και τραγικές συνέπειες στην τοπική οικονομία, σε επιχειρήσεις, κτηνοτροφική και γεωργική παραγωγή.

Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους και την αγωνία μας για τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού. Παράλληλα, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και σε όλους όσοι επιχειρούν στο πεδίο.

 

Αναλυτικά όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη διαδικασία:

 

  1. Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο;

Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 9 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

 

  1. Πότε ψηφίζω;

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 08:00 μέχρι και τις 20:00

 

  1. Πού ψηφίζω; 

Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα.

 

Και όσοι/ες είναι ήδη μέλη και όσοι/ες εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

 

Στη Φλώρινα:

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, Ηπείρου 26

Στο Αμύνταιο:

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αμυνταίου, Σοφοκλέους 1

Στην Πρέσπα:

Παλαιό Δημαρχείο Πρεσπών, Λαιμός

 

  1. Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

 

Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://vote.syriza.gr/

 

TAGGED: Εκλογές 2023, Πολιτική, Φλώρινα,