ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Πολιτεία είναι ανίκανη να προστατεύσει ένα 12χρονο πολυτραυματισμένο και κακοποιημένο παιδί, διότι δεν θέλει να το προστατεύσει!

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Απριλίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Πολιτεία είναι ανίκανη να προστατεύσει ένα 12χρονο πολυτραυματισμένο και κακοποιημένο παιδί, διότι δεν θέλει να το προστατεύσει!

 

Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την χθεσινή άγρια και εκφοβιστική – αν όχι δολοφονική – επίθεση που δέχθηκε η 12χρονη, θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, καταγγέλλει στην κοινή γνώμη την παντελή ανικανότητα της Κυβέρνησης να προστατεύσει και να παράσχει την αναγκαία κοινωνική συνδρομή προς ένα 12χρονο πολυτραυματισμένο και πολλαπλώς κακοποιημένο παιδί.

Το ακραίο αυτό επεισόδιο, αποτελεί καθρέφτη ενός συστήματος που περιέχει την έκπτωση όλων των αξιών, την εκμετάλλευση ανθρώπων, την διαπλοκή, την σκληρότητα, τη βία, τον ατομικισμό, την ανέχεια, τις κάθε μορφής ανισότητες. Δυστυχώς η 12χρονη συνεχίζει να στέκεται και να παλεύει στην ουσία μόνη της και εκτεθειμένη. Οι θεματοφύλακες του ρυπαρού αυτού κοινωνικού συστήματος μαζί με τους δράστες, κρύβονται, καλύπτουν τα πρόσωπα και απειλούν. Δηλώνουν όμως την εκφοβιστική παρουσία και τις προθέσεις τους, όχι μόνο προς την 12χρονη, αλλά και σε όλους εμάς, σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας. Προσπαθούν με τη βία των ενστίκτων τους και τη βία του δήθεν ισχυρού, να μας επιβάλλουν τη παρακμή, τη σήψη, την νοσηρότητα του δικού τους κόσμου.

 

Η Κυβέρνηση όμως αδιαφορεί και κωφεύει το ολιγότερο! Ο κ. Μητσοτάκης, εξακολουθεί να προβάλει έναν λαμπερό εξωπραγματικό κόσμο και προσπαθεί να μας πείσει ότι τον ζούμε κιόλας! Είναι ο πρωθυπουργός που δεν γνωρίζει τίποτε ή δεν τον αφορούν τα δύσκολα, τα ταπεινά, τα δεινά της πραγματικής ζωής του απλού ταλαιπωρημένου πολίτη. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, επίσης δεν ξέρει τίποτα για την Greek Mafia, για το οργανωμένο έγκλημα, δε μπορεί να προστατεύσει ένα δωδεκάχρονο κορίτσι αλλά επιμένει πως είναι ικανός να προστατεύσει τους πολίτες όλης της χώρας!  Η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων κ. η Δόμνα Μιχαηλίδου, τα έχει κάνει όλα τέλεια και τόσο ολοκληρωμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, που όμως δεν βρίσκουν ούτε μια λέξη να πουν για το τεράστιο ατόπημά της να δώσει τη διεύθυνση του παιδιού και της οικογένειάς της για να την επισκέπτονται οι «αγαθοί» πολίτες με τις κουκούλες, τα μαχαίρια και τις πέτρες.

 

Είναι όλοι τους υπόλογοι στον Ελληνικό λαό. Και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επιτέλους να δράσουν αποτελεσματικά έστω και τώρα. Και όχι για να τα κουκουλώσουν για άλλη μια φορά!!! Οι πολίτες έχουν καταλάβει πλέον ότι δεν μας αξίζουν αυτοί οι πολιτικοί που συντηρούν και περιφρουρούν την διαφθορά, τη βία, την κοινωνική παρακμή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘEΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!

 

Το Τμήμα μας και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν διατυπώσει εγκαίρως τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους για ένα πλήρες δίκτυο πρόληψης, προστασίας και συνεχούς συνδρομής στα θύματα – και πρωτίστως στα παιδιά – από κακοποιητικές συμπεριφορές πάσης μορφής.

 

Η 12χρονη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ! Έχει όλους εμάς κι εμείς έχουμε αξίες, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, όνειρα και το όραμα ενός καλύτερου κόσμου. Σε αυτόν τον κόσμο οι πέτρες χρειάζονται μόνον για να κτίζουν σπίτια και οι κουκούλες για να ζεσταίνουν. Ο φόβος δεν μας αφορά! Είμαστε πολλοί και πολλές και είμαστε αποφασισμένοι στις 21 Μαϊου να τελειώσουμε με τους προστάτες της διαφθοράς!

 

Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας

TAGGED: Πολιτική,