Σύσκεψη για τα θέματα του Νοσοκομείου Φλώρινας με τη συμμετοχή του βουλευτή Γ Αντωνιάδη

Την Δευτέρα 03/08/2020 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας  Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε το νοσοκομείο Φλώρινας και πραγματοποίησε διευρυμένη σύσκεψη για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο διοικητής του Γ.Ν.Φ  κ. Χρήστος Παπούλκας , ο ιατρικός διευθυντής, ουρολόγος κ. Γεώργιος Κωτακίδης και ο διοικητικός διευθυντής κ. Ευάγγελος Μπάτσκος.

            Από τον κ. διοικητή έγινε εκτεταμένη ενημέρωση για την γενικότερη κατάσταση και λειτουργία του Γ.Ν.Φ και συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

  1. A. Η υφιστάμενη ετοιμότητα του Νοσκομείου σε σχέση με την αντιμετώπιση περιστατικών του Covid 19
  2. B. H γενικότερη λειτουργία κλινικών και τμήματος επειγόντων περιστατικών.

Γ.  Οι αδυναμίες και οι ελλείψεις που παρουσιάζονται όπως  η αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των οικονομικών της Μονάδος , όπου -λόγω Covid 19- αυξήθηκαν κατακόρυφα οι λειτουργικές  ανάγκες, με την πρόσληψη  20 εργαζομένων στη Νοσηλευτική υπηρεσία και αύξησης του υγειονομικού υλικού. Επίσης επισημάνθηκε ότι είναι σημαντικό να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς, οι εν εξέλιξη προσλήψεις, μέσω της προκήρυξης του Φεβρουαρίου  του 2020 και να δρομολογηθούν με γρήγορους ρυθμούς πριν το νέο έτος οι επόμενες.

Από την πλευρά του ο κ. βουλευτής εξέφρασε την απόλυτη  ικανοποίηση του για τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το ιατρικό, νοσηλευτικό , διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την παροχή ποιοτικών  υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νομού . Ζήτησε  από την διοίκηση του Νοσοκομείου να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε ένα- ομολογουμένως- πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο περιβάλλον. Ακόμα ο κ. βουλευτής επισήμανε ότι ο κίνδυνος του Covid  19 ελλοχεύει και με βάση την εικόνα των τελευταίων ημερών βρίσκεται σε έξαρση.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε να υπάρχει συνεχής επαγρύπνηση των υπηρεσιών και απόλυτη συμμόρφωση στις οδηγίες της κυβέρνησης για την προστασία του πληθυσμού.  Ενημέρωσε ακόμα την διοίκηση ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και την λοιπή  πολιτική ηγεσία του  υπουργείου καθώς και με τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ κ. Παναγιώτη  Μπογιατζίδη για όλα τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και όσα προκύπτουν και αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην Π.Ε Φλώρινας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση