Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σύσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας για την αντιμετώπιση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Ιουλίου, 2023

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση και αποτροπή της εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, σε συνέχεια ανάλογης σύσκεψης που έγινε την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των Κυνηγητικών Συλλόγων, Φλώρινας  Γρηγόρης Πασχαλίδης και Αμυνταίου Στέργιος Νταμπίζας, ο Γενικός Γραμματέας του Κυνηγητικού Συλλόγου Φλώρινας Ηλίας Πάργος, τα μέλη της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, Παντελής Ζιούρης και Ισαάκ Ιωαννίδης,  στελέχη των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Π.Ε Φλώρινας και της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης διαπιστώθηκε η διάθεση συνδρομής των κυνηγών στην αποτροπή της εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, με την συγκρότηση συνεργείων για την θήρα των αγριόχοιρων.

Επίσης, εξετάστηκαν θέματα συντονισμού όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε όλες οι ενέργειες να έχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκφράστηκε η πρόθεση της συνδρομής στα συνεργεία των Κυνηγητικών Συλλόγων, ώστε να διευκολυνθεί η τήρηση των μέτρων βιοπροστασίας.

Σύσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Φλώρινα,