Συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19 για χρήση στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία, προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας

Συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19 για χρήση στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία, προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας.

O Δήμος Εορδαίας συνεχίζει την προσπάθεια του να ενισχύσει με κάθε πρόσφορο μέσο τα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύτηκε 28 συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19, τις οποίες παρέδωσε στις καθαρίστριες των Νηπιαγωγείων και των Ειδικών σχολείων του Δήμου Εορδαίας, για χρήση στις αίθουσες των σχολικών μονάδων.

 

Να σημειωθεί ότι πριν παραδοθούν οι εν λόγω συσκευές υπήρξε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της προμηθεύτριας εταιρείας, οι οποίοι εξήγησαν αναλυτικά τον τρόπο χρήσης τους και τις απολυμαντικές δυνατότητες τους.

Ο Δήμος Εορδαίας επαναλαμβάνει την παράκληση προς όλους τους δημότες του για αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων καθώς επίσης και των κανόνων υγιεινής που έχουν εκδοθεί από την Πολιτεία, συμβάλλοντας έτσι από πλευράς τους στην προσπάθεια κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση