Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας XCC στη Λάρισα

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας & Δήμο Λαρισαίων διοργάνωσαν με επιτυχία τον διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας XCC. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου, στο Άλσος Μεζούρλου της Λάρισας, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Παναγιώτη Κουμαντζιά.

Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 13 συλλόγους της χώρας. Οι ποδηλάτες απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή στο κατάφυτο άλσος, στροφής 1800 μέτρων, μέτριας δυσκολίας, που διέρχονταν μέσα από δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

Ο ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τον αθλητή Κωνσταντίνο Σιάμκουρη που πραγματοποίησε άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση, τερματίζοντας τρίτος στην κατηγορία του και
ανεβαίνοντας για άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητών.


Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θέρμα τον έφορο ποδηλασίας του συλλόγου Θεόδωρο Σβάρνα, τους προπονητές Παναγιώτη Κάσπαρη και Σίμο Πολπατζή για την πολύτιμη συνδρομή τους στην άριστη προετοιμασία και υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου για τη βοήθεια και φροντίδα που προσφέρουν στους αθλητές του τμήματος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της Ε.Ο.Π. https://hellenic-cycling.gr και www.facebook.com/pgslarissas
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Φλώρινα,