Ταξίδι αναψυχής με χρήματα των συνδημοτών μας, δελτίο των Ανοιχτών Οριζόντων

TΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

Με αφορμή την γιορτή λεμονιού του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά ο Δήμος Αμυνταίου αποφάσισε να διοργανώσει μετά από πρόσκληση του αδελφοποιημένου δήμου εκδρομή – επίσκεψη για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των αδελφών μας Κυπρίων , πράξη την οποία επικροτούμε και εγκρίναμε.

Θεωρούμε όμως πρόκληση το υπερβολικό ποσό των 8,500. Ε και την πολυμελή αντιπροσωπεία (ο Δήμαρχος με την σύζυγό του , αντιδήμαρχοι μετά των συζύγων επίσης ,η κα Γιαννιτσοπούλου και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, 11 συνολικά) , και ιδίως σε μία περίοδο που οι συνδημότες μας προβληματίζονται να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους ,προς το κράτος και τον Δήμο (λογαριασμοί ΔΕΤΕΠΑ ,νερόυ κα) .

Σε ανάλογες εκδηλώσεις η προηγούμενη διοίκηση του κ. Ιωσηφίδη συμμετείχε με ολιγομελή αντιπροσωπεία , όπως την τελευταία φορά την αποτελούσα ο Ιωσηφίδης , ο Λιάσης ο Παπαχρήστου από την συμπολίτευση , ο Γεωργιάδης από την αντιπολίτευση και ο Διευθυντής του Δήμου , με μία πολύ σοβαρή διαφορά τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ιδίους πλην του Διευθυντού.

Προς αποφυγή της οποιασδήποτε παρερμηνείας πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε υπέρ των αδελφοποιήσεων , της ανταλλαγής των πολιτισμών μας , εθίμων και επισκέψεων και ιδίως με τους αδελφούς μας Κυπρίους.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση