Τελετή Απονομής Τιμητικής Πλακέτας στον κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου και τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και ορκωμοσίας αποφοίτων τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής.

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Απριλίου, 2023

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Τελετή Απονομής Τιμητικής Πλακέτας στον ομότιμο καθηγητή και πρώην Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου και τελετή καθομολόγησης και αναγόρευσης διδακτόρων και ορκωμοσίας αποφοίτων τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής.

 

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Κτηρίου Διοίκησης, στη νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης, η τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας στον ομότιμο καθηγητή και πρώην Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου, η αναγόρευση και καθομολόγηση τριών Διδακτόρων και η ορκωμοσία αποφοίτων των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Χημικών Μηχανικών.

Για το σημαντικό επιστημονικό έργο και την πολυετή προσφορά του κ. Τριανταφύλλου στο Ίδρυμα μίλησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Αν. Καθηγητής κ. Ιωάννης Καπαγερίδης καθώς και ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητής κ. Παντελής Αγγελίδης, ο οποίος και του απένειμε την τιμητική πλακέτα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Πρύτανη Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Θεόδωρου Θεοδουλίδη, του Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητή κ. Στέργιου Μαρόπουλου, του Πρόεδρου του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, καθηγητή κ Γεώργιου Νενέ, του Προέδρου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών καθηγητή κ. Γεώργιου Χριστοφορίδη και του Προέδρου του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, Αν. καθηγητή, κ. Ευθυμίου Τάγαρη.  Η τελετή ολοκληρώθηκε, τέλος, με την αναγόρευση και καθομολόγηση των διδακτόρων και την ορκωμοσία των νέων διπλωματούχων.

 

TAGGED: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,