Τέσσερα βραβεία για τον όμιλο ISOMAT στα Building Materials Awards 2022

Ο Όμιλος ISOMAT απέσπασε 2 χρυσά βραβεία και 2 αργυρά σε τέσσερις κατηγορίες των Building Materials Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Radisson Blu Park στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η ISOMAT απέσπασε δύο Gold Awards: α) στην κατηγορία Υλικά Στεγάνωσης για το 100% πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών ενός συστατικού, ISOFLEXPU 500 με κατάταξη W3 κατά ETAG-005 για 25 χρόνια προσδοκώμενη διάρκεια ζωής και β) στην κατηγορία Χρώματα για το νέο καινοτόμο χρώμα χωρίς συντηρητικά ISOMAT ZERO PAINT με την αυστηρότερη οικολογική γερμανική πιστοποίηση BLUE ANGEL.  

Από αριστερά προς τα δεξιά: Διονύσης Κυβετός, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, Φανή Σταυρινίδη, Project Manager Χρώματος και Εξωτερικής Θερμομόνωσης, Σταμάτης Φτούλης, Σύμβουλος Πωλήσεων Τεχνικών Έργων, Αλεξάνδρα Παπαδιώτη, Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών , Παναγιώτης Καλούδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος, Παναγιώτης Καλουδάς, Επιθεωρητής Πωλήσεων Τεχνικών Έργων, Φίλης Σωτήρης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος, Μπαλής Χρήστος, Επιθεωρητής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος , Γιώργος Φιλιππάκης , Μηχανικός Πωλήσεων Δικτύου Νοτίου Ελλάδος.

Επιπλέον, απέσπασε δύο Silver Awards: α) στην κατηγορία Κόλλες για την υψηλής ποιότητας, ρητινούχα, τσιμεντοειδή κόλλα πλακιδίων ISOMAT AK-23 XXL για μεγάλα πλακάκια, κατηγορίας C2 TE S1, με την πιστοποίηση ανώτερης κλάσης EC 1PLUS του συστήματος EMICODE και β) στην κατηγορία Στόκοι για τον υψηλών επιδόσεων, διακοσμητικό, τσιμεντοειδή αρμόστοκο γρήγορης πήξης MULTIFILL DIAMOND, επίσης πιστοποιημένο με την πιστοποίηση ανώτερης κλάσης EC 1PLUS του συστήματος EMICODE.

 

Ο θεσμός των Building Materials Awards αναδεικνύει την καινοτομία και το design των υλικών και των συστημάτων δόμησης στη χώρα μας. Επιβραβεύει την επένδυση των εταιριών του κλάδου στην Έρευνα και Ανάπτυξη δομικών υλικών, εξελιγμένης τεχνολογίας, τα οποία έχουν το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τη μέγιστη δυνατή ευχρηστία και συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η διεθνώς αναγνωρισμένη Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ, Αντωνία Μοροπούλου.

 

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αντωνία Μοροπούλου τόνισε :

«Σε μια στιγμή κρίσιμη για όλο τον κόσμο η σημερινή βράβευση των δομικών υλικών αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τους παρόντες. Η παραγωγή δομικών υλικών ξεπερνά περίπου το 1/3 της παραγωγής του ακαθάριστου προϊόντος της βιομηχανίας με χαρακτηριστικά καινοτομίας, εφαρμόζοντας έρευνα που παράγεται στην Ελλάδα και καθιστώντας τη βιομηχανία ανταγωνιστική. Δημιουργεί ευκαιρία στην κατασκευή γιατί η κατασκευή αποτελεί ακόμη, παρά την κρίση, τη λοκομοτίβα της ανάπτυξης με συνεχώς κλιμακούμενα θετικά αποτελέσματα λόγω της καινοτομίας.»

 

Στη βράβευση, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, των παραγωγικών τάξεων και βιομηχανικών συνδέσμων ενώ για την ISOMAT τα βραβεία παρέλαβαν εκπρόσωποι του Ομίλου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση