Θ. Καρυπίδης Έργα 374 εκ ευρώ που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην ΠΕ Φλώρινας δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει (βίντεο & φωτο)

Την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων στην Περιφερειακή Ενότητα  Φλώρινας  με τον συνδυασμό Ανατροπή Δημιουργία προχώρησε ο Περιφερειάρχης  και εκ νέου Υποψήφιος για την δυτική Μακεδονία Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ήμουν πάντα κοντά στην Φλώρινα και αυτό αποδεικνύεται από την πολιτική που εφαρμόσαμε και τις αποφάσεις που πήραμε τόνισε ο κ Καρυπίδης. Έργα 374 εκ ευρώ που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην ΠΕ Φλώρινας δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.

Θέλουμε την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας μια ανοιχτή περιφέρεια της Ελλάδας και τις Ευρώπης με δημοκρατία παντού χωρίς φοβικά σύνδρομα εσωστρέφεια και διχασμό και αυτό θα είναι το πρόταγμα για τις εκλογές στην περιφέρεια αλλά και την χώρα.

Θέλουμε δικαιοσύνη και συνεργασία παντού και ακουστήκαμε, πολιτευθήκαμε με απόλυτη ανεξαρτησία και συνεργασία με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια ο κ Καρυπίδης αναφέρθηκε στα έργα που έγινα και υλοποιούνται στην Π.Ε. Φλώρινας. Ειδικότερα για το φυσικό αέριο είπε ότι αλλάξαμε μια διακρατική συμφωνία με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.

Για το πανεπιστήμιο είπε ότι όσοι έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια ότι θα γίνει έλεγαν ψέματα αφού δεν υπήρχε ρυμοτομικό ενώ τώρα μπορούν όλα να προχωρήσουν

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:

Αντωνιάδου Ελένη νηπιαγωγός

Γέρου Κωνσταντίνος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος & μεταφορών – Εκπαιδευτικός

Θεοδωρίδης Αβραάμ Δημοτικός Υπάλληλος π Αντιδήμαρχος Αμυνταίου

Κάγκας Μιχάλης οικονομολόγος Λογιστής φοροτεχνικός Σύμβουλος επιχειρήσεων

Λιάσης Γιάννης Φαρμακοποιός π Δήμαρχος Αμυνταίου

Νεοκαζιώτη Μαρία Δημοτική Υπάλληλος Πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ

Παπαδόπουλος Θεόδωρος Οικονομολόγος υπάλληλος ΑΑΔΕ

Σπύρτου Άννα Αν. Καθηγήτρια Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση