Την Φλωρινιώτισσα ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου, υποδέχεται ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν.Φλώρινας,

Την Φλωρινιώτισσα ερμηνεύτρια , υποδέχεται με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν.Φλώρινας, την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας, στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

Σε συνέχεια της συνεργασίας της με τον Μάριο Φραγκούλη, τις ερμηνείες της στους κύκλους του Μάνου Χατζιδάκι, «Ελλάς η χώρα των ονείρων» στο Ηρώδειο και «Μυθολογία» στην Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έρχεται στην γενέτειρά της με μια ανανεωμένη μουσική πρόταση, με τίτλο «Συντεταγμένες», έχοντας ως κεντρικό άξονα την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Τρίτη έξοδος».

Με τα τραγούδια της «Τρίτης Εξόδου», να έχουν ήδη ξεχωρίσει σε διαδίκτυο και ραδιόφωνα, αλλά και επιλεγμένες διασκευές η Δήμητρα με την νέα της καλλιτεχνική παρέα (Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: Keyboards, Αλεξάνδρα Μπότη: Κόρνο, Στάθης Σούλης: Πιάνο, Δημήτρης Στασινός: Κιθάρα), θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τις μουσικές της αναφορές και θα μας δώσουν ένα ξεκάθαρο μουσικό στίγμα, επιστρέφοντας εκεί που άρχισαν όλα…

Τιμή Εισόδου: 10 €
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά».
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6971916272 & 6973007076
Οργάνωση Παραγωγής: Make Art Work-Αντώνης Θυσιάδης

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Αγαθή Οικονόμου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση