Την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση γονέων πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα

Την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση γονέων πραγματοποίησε την Παρασκευή 2/10/20 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα του ΣΔΠ Φλώρινας στο ΔΑΚ σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που επιτάσσει ο ΕΟΔΥ κατά της διασποράς του Covid -19. Αρχικά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Φλώρινα Γκουτζίνας Αθανάσιος που καλωσόρισε εκ μέρους της νέας διοίκησης τους γονείς και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στο ανδρικό τμήμα της ομάδας το οποίο στηρίζεται κατά 90% σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές της Ακαδημίας που ανέλυσαν στους παραβρισκόμενους τους στόχους, τον τρόπο λειτουργίας και τον προγραμματισμό της σεζόν που μόλις ξεκίνησε ενώ στο τέλος δόθηκαν κάποιες οδηγίες για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ των δύο μερών. Αμέσως μετά ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος με τους γονείς να θέτουν τα ερωτήματα τους και να παρουσιάζουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους σχετικά με την καλύτερη λειτουργία της Ακαδημίας.

Οι εκδηλώσεις του ΠΑΣ Φλώρινα συνεχίζονται αυτό το Σάββατο με την 6η Αιμοδοσία του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στα αποδυτήρια της ομάδας στο ΔΑΚ από τις 9:00 μέχρι της 13:00 με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του ΠΑΣ που έχει δώσει περισσότερες από 80 φιάλες σε συμπολίτες μας που τις είχαν ανάγκη.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση