Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Την ΠΕ Φλώρινας επισκέπτονται ο τ. Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης και η Eυρωβουλευτής της  Ν.Δ. κα Άννα –Μισέλ  Ασημακοπούλου

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Ιουνίου, 2023

Την Δευτέρα 12/06/2023 θα επισκεφτούν την Π.Ε Φλώρινας ο τ. Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης και η Eυρωβουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας κα Άννα –Μισέλ  Ασημακοπούλου, στo πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας  ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής :

 10:00: Άφιξη στο Αμύνταιο. Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά Αμυνταίου και  στα εμπορικά καταστήματα, επαφή με τους πολίτες ,παραγωγούς και εμπόρους.

13:00: Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, σωματείων και συλλόγων του Δήμου  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου. Επίσκεψη σε μεταποιητικές μονάδες και επιχειρήσεις της περιοχής Αμυνταίου.

17:00: Επίσκεψη στην τοπική κοινότητα Αμμοχωρίου

17:45: Επίσκεψη στην τοπική κοινότητα Μελίτης

18:45: Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

19:15:  Διευρυμένη σύσκεψη στελεχών, μελών και φίλων  της ΔΕΕΠ, των ΔΗΜΤΟ  και της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ) στο ξενοδοχείο «Λύγκος». Ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον τ.Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και την Ευρωβουλευτή κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ασημακοπούλου βοριδης

TAGGED: Εκλογές 2023, Πολιτική, Φλώρινα,