Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του ωδείου της Φλώρινας στις Πρέσπες

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του ωδείου της Φλώρινας στις Πρέσπες. Με βάση το ενδιαφέρον των μαθητών που καταγράφτηκε θα γίνονται ατομικά μαθήματα πιάνου, κιθάρας και κλαρίνου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού που την Πέμπτη θα είναι αφιερωμένος στην μουσική.

 

Τα δίδακτρα των σπουδαστών θα είναι τα ίδια με τα αντίστοιχα δίδακτρα φοίτησης στο Ωδείο Φλώρινας, με ανάλογες παροχές σε ατομικά και ομαδικά μαθήματα θεωρίας και πρακτικής ανά όργανο. Η Διεύθυνση του Ωδείου Φλώρινας θα έχει την επιστασία της προόδου στην σπουδή των μαθητών. Η συνεργασία περιλαμβάνει συναυλίες τάξης μαθητών της Πρέσπας στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φλώρινας καθώς και άλλες κοινές δράσεις των δύο φορέων.

 

Υπάρχει ακόμα περιορισμένος αριθμός θέσεων για μαθήματα στην κιθάρα και το κλαρίνο οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του ωδείου Φλώρινας (23850 046542)

 

Τα μαθήματα του Ωδείου της Φλώρινας στην Πρέσπα υποστηρίζονται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το πρόγραμμα Poliprespa που υλοποιείται με δωρεά από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση