Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών | Ημέρα Καριέρας 2023.

Ημ/νία Ανάρτησης: 19 Μαΐου, 2023

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημέρα καριέρας που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης την Τρίτη 16 Μαΐου από  το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο αμφιθέατρο στην Πανεπιστημιούπολη ΖΕΠ.

Ημέρα Καριέρας 2023 (4) (custom)

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητής Παντελής Αγγελίδης, ο οποίος συνεχάρη την Επίκουρή καθηγήτρια Ματίνα Μπίμπη και τον Αναπληρωτή καθηγητή Νικόλαο Πλόσκα για την άψογη διοργάνωση.  Η κ. Κωνσταντίνα Μητροπούλου από το Γραφείο Διασύνδεσης τόνισε πως το Γραφείο Διασύνδεσης θα βοηθάει και θα υποστηρίζει πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο παρόμοιες δράσεις. Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος συνδέσμου επιχειρήσεων πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, κ. Θεόφιλος Μυλωνάς.

Ημέρα Καριέρας 2023 (1) (custom)

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εταιρίες : Accenture, Deloitte, ABB, Metamind Innovations, Doppler S.A., YSOFT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, HDL Design House, HUAWEI TECHNOLOGIES S.A.

 

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις ενδιαφέρουσες εταιρικές παρουσιάσεις, να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εταιρειών και να καταθέσουν τα βιογραφικά τους.

Ημέρα Καριέρας 2023 (2) (custom) Ημέρα Καριέρας 2023 (3) (custom)

TAGGED: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,