Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το 6ο Meliti Beer Festival είναι γεγονός!

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Ιουλίου, 2023

Το 6ο Meliti Beer Festival είναι γεγονός!

4-5-6 Αυγούστου 2023 στο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης
Για 6η χρονιά ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΄΄Μελιτεύς΄΄ Μελίτης διοργανώνει το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2016 ως μια μικρή προσπάθεια του συλλόγου να ενώσει νέους και μεγαλύτερους μέσα από τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις – τη μουσική και την μπύρα! – και κατάφερε να αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για την Μελίτη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Η οργανωτική επιτροπή, έχοντας αισιόδοξες βλέψεις το φεστιβάλ αυτό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και σιγά σιγά με την συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου, να καταστεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο στον καλλιτεχνικό χώρο της Φλώρινας, σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία σας και να απολαύσετε κρύες μπύρες και υπέροχες μουσικές!
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023
ONIRAMA
Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, επιστρέφουν για ακόμα ένα καλοκαίρι στην αγαπημένη τους συνήθεια: ξαναβγαίνουν στο δρόμο, σε ένα summer tour γεμάτο δυναμισμό, κέφι και ενέργεια!

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, οι ONIRAMA είναι αναμφισβήτητα η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα και Κύπρο!
Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, ώρα έναρξης 21:00.

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023
ΠΥΞ – ΛΑΞ
Οι Πυξ Λαξ βγαίνουν και πάλι στο δρόμο για να εμφανιστούν ζωντανά , έτοιμοι να δονήσουν και πάλι την ψυχή μας, να μας προσφέρουν μία αξέχαστη μουσική βραδιά! Διατηρώντας ρωμαλέο το μουσικό τους σφρίγος, οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού. Ξανά, στη σκηνή!

Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, δίνουν συναυλίες.
Για μια συναυλία που προμηνύεται συναρπαστική! Ώρα έναρξης 21:00

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023
DROULIAS BROTHERS & ΑΝΩ ΚΑΤΩ BAND
Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλια, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα.

Με όπλο το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάει στο αίμα τους, γίνονται ανάρπαστοι το καλοκαίρι, προκαλώντας χαμό σε κάθε τους εμφάνιση!!!

Οι “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” είναι μια λαϊκή μπάντα με βάση την Θεσσαλονίκη και προορισμό όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. O Νίκος, ο Δημήτρης, ο Χάρης και ο Κωνσταντίνος αποτελούν το μουσικό σχήμα που αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στην δισκογραφία, έχει πετύχει να ξεχωρίσει μέσα από την δουλειά του.
Έρχονται να παρουσιάσουν τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλους μας, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ακούσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.
Ώρα έναρξης 21:00

Επιπρόσθετα έχουμε προγραμματίσει την πρόσκληση του «Εθελοντισμός Ανδρόνικος» στην προσπάθεια που γίνεται για ενημέρωση και εγράφη νέων δοτών μυελού των οστών.

Ελάτε να απολαύσουμε παρέα τρεις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με άφθονη μπύρα και μουσική για όλα τα γούστα!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Με την υποστήριξη της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΪΑΣ-AMSTEL

 

6o Meliti Beer Festival 2023

TAGGED: 6o Meliti Beer Festival, Meliti Beer Festival, Δήμος Φλώρινας, Εκδηλώσεις, Μελιτέας Μελίτης, Μελίτη, Πολιτισμός, Τ.Κ. Μελίτης,