Το 8ο RALLY GREECE OFFROAD στη Καστοριά Υποψήφιο για το 2021 FIA European Baja Cup

Το 8ο RALLY GREECE OFFROAD, που θα διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου στη Δυτική Μακεδονία με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποδέχθηκε το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής ώστε να αξιολογηθεί ο επερχόμενος αγώνας ως «Υποψήφιος για το 2021 FIA European Baja Cup».

Η εξέλιξη αυτή πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει το 2021 ως τη χρονιά που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα σε επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

 

Τη προσπάθεια στηρίζει ένθερμα το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

 

Ιδιαίτερη μνεία αποδίδουμε στο Δήμο Άργους Ορεστικού καθώς είναι ο βασικός πυλώνας υποστήριξης του 8ου RALLY GREECE OFFROAD.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης, τις ναυτιλιακές εταιρίες “G.Moundreas & Company S.A.” www.gmoundreas.gr και “Mare Management” www.maremanagement.com που κάθε χρόνο στηρίζουν με συνέπεια τις προσπάθειες μας καθώς και την Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, επίσημο εισαγωγέα των οχημάτων ISUZU www.isuzu.gr που μας παραχωρούν τα ακούραστα Isuzu Dmax.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση