Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στις επιχειρήσεις μέλη του για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου προσφέροντας τρόφιμα στο πρόγραμμα στήριξης απόρων και μοναχικών ανθρώπων που καθημερινά εξυπηρετεί η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας Πρεσπών και Εορδαίας.

Σε μια δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα και την οικονομία οι επιχειρηματίες της Π.Ε. Φλώρινας, για μια ακόμα φορά, δήλωσαν δυναμικά την παρουσία τους στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας θα συνεχίζει να στηρίζει και μελλοντικά ανάλογες δράσεις που εκφράζουν την αλληλεγγύη των ανθρώπων σε δύσκολες περιόδους κρίσης.

Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο ευχαριστεί τις παρακάτω επιχειρήσεις: Τζίμης fruits -εμπόριο τροφίμων, Α.Σ Βοκερίας- Εμπορία οπωροκηπευτικών, Αφοί Μουτσουγιάννη Εμπόριο Φρούτων-Πέλλα, Αβραμίδης Χρήστος- Μακεδονικό Φιστίκι Φιλώτα, Χρόνης Δημήτριος- Μέλι, Μίσκα Ασπασία (‘’Εμμελάκι’’)- μελισσοκομικά προϊόντα, ‘’Αλλοτινά’’- Πίτες, Λαζαρίδου ΙΚΕ- Αρτοσκευάσματα-πίτες, Αφοί Ναουμίδη -μεταποίηση πιπεριάς, Βιοφλω ΕΠΕ- σαλάτες, Τόττης Α.Ε., Δινάκης Πέτρος- Αναψυκτικά, Αγροτεχνική ΕΠΕ, Βιοτεχνική Αγροτουριστική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, Πέτρος- Αρτοσκευάσματα και τρεις ακόμα επιχειρήσεις που επιθυμούν να μην αναφερθεί η επωνυμία τους.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση