Το «Είναι Έγκλημα Χημ..ΙΟΥ» του Βαγγέλη Νάστου στη δεκάδα των Βραβείων Βιβλίου Public 2026 στην κατηγορία «Ελληνικό Μυθιστόρημα»!

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Μαΐου, 2026

Το «Είναι Έγκλημα Χημ..ΙΟΥ» του Βαγγέλη Νάστου στη δεκάδα των Βραβείων Βιβλίου Public 2026 στην κατηγορία «Ελληνικό Μυθιστόρημα»!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  το βιβλίο του Βαγγέλη Νάστου«Είναι Έγκλημα Χημ..ΙΟΥ», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις BELL, πέρασε στη δεκάδα των δημοφιλέστερων βιβλίων της χρονιάς, στην κατηγορία «Ελληνικό Μυθιστόρημα» των Public Book Awards 2026!

Η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η κατηγορία του «Ελληνικού Μυθιστορήματος» αποτελεί την πιο ανταγωνιστική των βραβείων, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο σημαντικά έργα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας.

Το «Είναι Έγκλημα Χημ..ΙΟΥ» αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης συγγραφικής διαδρομής του Βαγγέλη Νάστου, ο οποίος το 2023 είχε κατακτήσει το βραβείο των Public Book Awards στην κατηγορία «Ελληνικό Διήγημα» με το βιβλίο «Είναι Ζήτημα Χημ..ΙΟΥ».

Με το νέο του βιβλίο, ο συγγραφέας περνά από τη μικρή φόρμα στο μυθιστόρημα, συνδυάζοντας τη χημεία, το έγκλημα, το χιούμορ και την αγωνία σε μια ιδιαίτερη αφηγηματική πρόταση, που φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει το αναγνωστικό κοινό.

Η είσοδος του βιβλίου στη δεκάδα των Βραβείων Βιβλίου Public 2026 επιβεβαιώνει τη δυναμική του ιδιαίτερου συγγραφικού σύμπαντος που έχει δημιουργήσει ο Βαγγέλης Νάστος, μετατρέποντας την επιστήμη σε λογοτεχνική εμπειρία και φέρνοντας τη Χημεία πιο κοντά στο ευρύ κοινό μέσα από ιστορίες με ρυθμό, χιούμορ και ανατροπές.

Η τελική φάση της ψηφοφορίας έχει ήδη ξεκινήσει και οι αναγνώστες μπορούν να στηρίξουν το βιβλίο στην κατηγορία Ελληνικό Μυθιστόρημα.

Η ψηφοφορία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.publicbookawards.gr/2026/vote2026.php?auto=1&CatID=1&id=321 

TAGGED: Αμύνταιο, Είναι Έγκλημα Χημ..ΙΟΥ,