Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Π.Ε. Φλώρινας διοργανώνουν δράση νομικής πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 – 15:00, δράση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων, στα γραφεία του σωματείου στο Αμύνταιο (Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, Αμύνταιο).

Νομικός συνεργάτης του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντήσει σε εξατομικευμένα ερωτήματα και προβληματισμούς, σχετικά με:

Συνταξιοδοτικά θέματα και το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων της ΔΕΗ αλλά και όλων των ταμείων (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις κλπ.)

Οι απαντήσεις θα δίνονται στον καθένα ξεχωριστά σε προγραμματισμένα 15λεπτα ραντεβού.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

 

Για λόγους τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας απαιτείται να κλείσετε ραντεβού ως εξής:

Α) Στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας – Παράρτημα Φλώρινας, Ηπείρου 26, Τ.Κ. 53100, Φλώρινα, τηλ.: 23850 46903, 6971989743, e-mail: florinainediktio@reg.inegsee.gr ,  πρόσωπο επικοινωνίας: Ιωσήφ Ταλιόπουλος  ΚΑΙ

Β) Στο Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, Αμύνταιο, τηλ. 6976298270, e-mail: swm.synt.dei.flwrinas@gmail.com, Πρόσωπο επικοινωνίας: Μάγδα Μοσχάκη.

 

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

ΕΣΠΑ – «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» https://empedu.gov.gr

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση