Το  Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Καστοριάς ενημερώνει την λειτουργία τμημάτων εκμάθησης 

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Φεβρουαρίου, 2023

Το  Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Καστοριάς ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Καστοριάς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Καστοριάς στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Συνεχίζουν την λειτουργία τους τα τμήματα εκμάθησης  Αγγλικών, Γερμανικών ,Ιταλικών στο επόμενο επίπεδο και παραδοσιακών χορών για τα μέλη του ΚΑΠΗ Καστοριάς και Μαυροχωρίου.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Καστοριάς επίσης θα δημιουργηθούν ακόμη, τμήματα δια ζώσης, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

1 Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων 25
2 Κοπτική -ραπτική 50
3 Νέες τεχνολογίες  στην Τρίτη ηλικία 25
4 Αγροτική   επιχειρηματικότητα 25
5 Τοπική κοινότητα  μάθησης :Λέσχη θεάτρου 50
6 Αγγλικά Ι 50
7 Ιταλικά Ι 50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. :2467028195-21026

Ταχ. Δ/νση:Παλαιολόγου 1

Email: bibliothiki@kastoria.gov.gr, vogatsiotis@kastoria.gov.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα έντυπα των αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς https://kastoria.gov.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-symmetochis-sta-tmimata-mathisis-tou-kentrou-dia-viou-mathisis-k-d-v-m-dimou-kastorias-4/

 

TAGGED: Καστοριά,