Το κτιριακό ζήτημα του Νοσοκομείου βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης στην Φλώρινα

nosokomeio-2Το κτιριακό ζήτημα του Νοσοκομείου μας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κου Στέφανου Μπίρου και του Περιφερειακού Συμβούλου κου Γεωργίου Αντωνιάδη από πλευράς Περιφέρειας και του Διοικητή του Νοσοκομείου, των Προέδρων των Συλλόγων Νεφροπαθών Φλώρινας, κα Φωστηροπούλου, και Κυκλάδων , κο Δεναξά, και της ιατρού Νεφρολόγου κας Βασιλείου από πλευράς Νοσοκομείου και ληπτών υπηρεσιών υγείας.

Συζητήθηκαν οι ανάγκες για επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο ημιώροφο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου όπου θα προστεθούν 8 μηχανήματα αιμοκάθαρσης ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση όλων των νεφροπαθών του Νομού Φλώρινας, οι οποίοι υπερβαίνουν τους 60 και κάποιοι εκ των οποίων μετακινούνται προς Μονάδες Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείων όμορων Νομών.

Το θέμα της επισκευής της οροφής της ΜΤΝ έκλεισε δεδομένου ότι οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα μετά από σχετική εξασφάλιση κονδυλίου από την Περιφέρεια.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η Περιφέρεια έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για ακόμη πιο ενεργό ρόλο στα ζητήματα του ΓΝ Φλώρινας. Ο ρόλος αυτός θα ενισχυθεί με την παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ως παρατηρητές, και με τη συστηματοποίηση των επαφών/συναντήσεων εργασίας με το Διοικητή του Νοσοκομείου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση