Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας κοντά στον Βορειοηπειρωτικό Σύλλογο « Άγιος Κοσμάς» Λιβαδειάς του Δήμου Φοινίκης

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Αυγούστου, 2023

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας, πιστό στον στόχο του να παραβρίσκεται κοντά στους Ομογενείς του εξωτερικού και να συμπαραστέκεται σε κάθε εκδήλωσή τους,  την Παρασκευή και το Σάββατο στις 18-19 Αυγούστου 2023, είχε τη χαρά και την τιμή να λάβει μέρος στο 5ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο Βορειοηπειρωτικός πολιτιστικός Σύλλογος « Άγιος Κοσμάς» Λιβαδειάς του Δήμου Φοινίκης, να ζήσει μοναδικές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας και να γευτεί την αγάπη και την εκτίμηση των Ελλήνων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής , που κατέκλισαν το χώρο της εκδήλωσης.

Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας (3)

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας εκπροσωπώντας τη Μακεδονία χόρεψε Φλωρινιώτικους χορούς, καταχειροκροτούμενο από το ενθουσιασμένο κοινό για την άψογη εμφάνιση της χορευτικής του ομάδας.

Άριστες υπήρξαν οι εντυπώσεις από την συγκινητική φιλοξενία και την έκδηλη αγάπη και εκτίμηση των μελών του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου « Άγιος Κοσμάς» προς τα μέλη της χορευτικής ομάδας, τους φίλους και τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων που συμμετείχαν σ΄ αυτή την επίσκεψη – προσκύνημα.

Η  αποστολή του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ιστορικούς αρχαιολογικούς χώρους και ορθόδοξες εκκλησίες του Δήμου Φοινίκης και να ξεναγηθεί με τον καλύτερο τρόπο από τον αξιότιμο κο Λεωνίδα Παππά, επίλεκτο μέλος της Βορειοηπειρωτικής κοινωνίας , τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας (6) Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας (4) Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας (5)Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας (1)Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας (2)

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας στην Πρεμετή- Αργυρόκαστρο, Φλώρινα,