Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας καλεί για συμμετοχή στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Μαρτίου, 2023

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ  2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, νέες και νέοι,

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας, σε εκτέλεση της Απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εξουσιοδοτημένης από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την συμμετοχή στην  24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, καλώντας τους συλλόγους των δημοσίων υπαλλήλων , των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, των εμπορικών, βιομηχανικών, αθλητικών, πολιτιστικών κλπ συλλόγων, των σωματείων, των φοιτητών, των πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας, προκειμένου να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας και να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:

 

  • να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.
  • να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

 

                                      “Μαμά φοβάμαι…”, “Πάρε με όταν φτάσεις…”

 

                                    Όχι άλλες θυσίες στο βωμό των συμφερόντων !!!

 

Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί.

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, με ασφάλεια και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Όλοι και Όλες την 16 Μαρτίου 2023

στις 13.30 μ.μ.

και στο Απεργιακό Συλλαλητήριο

στην Φλώρινα Πλατεία Γ. ΜΟΔΗ  

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

TAGGED: ΑΔΕΔΥ, Απεργία,