Το North Area Beach Volley Circuit 2020 στην Φλώρινα

North Area Beach Volley Circuit 2020

Τον σημαντικότερο θεσμό του beach volley στον βορειοελλαδικό χώρο πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά η πόλη της Φλώρινας το τριήμερο από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, μέλη της οργανωτικής επιτροπής παρουσίασαν  τους σταθμούς και το πρόγραμμα των αγώνων του .

Μίλησαν κατά σειρά ο προπονητής και διοργανωτής των αγώνων κ. Σπύρος Γκολίτσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας κ. Ηλίας Μούλελης, ο προπονητής και Δ/ντης αγωνιστικού κ. Γιάννης  Τσαϊρέλης, ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Θανάσης Πανούσος και εκ μέρους των αθλητών και των αθλητριών ο πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτρης Νιώπας και η Μυρτώ Καλαμαρίδου.

Στους αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Πάρκο Φλώρινας από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου, θα συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές πανελλήνιου και πανευρωπαϊκού επιπέδου, ενώ παράλληλα θα  εξελίσσονται και άλλες δραστηριότητες προσέλκυσης του κοινού.

Όπως δήλωσε ο κ. Μούλελης, “στόχος του Δήμου Φλώρινας είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της Φλώρινας, που διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες και την κουλτούρα για τη διεξαγωγή μεγάλων  αθλητικών διοργανώσεων. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την προτίμησή τους. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε τέτοιες προτάσεις. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε το  κοινό της Φλώρινας να στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια.”

πηγη echoflorina.gr

Pin It

Αφήστε μια απάντηση