Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Φλώρινας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: Εργασιακές Εξελίξεις και Κοινωνική Ασφάλιση

Την Πέμπτη  07 Οκτωβρίου 2021  ο εργατολόγος κ. Τεμπονέρας Διονύσιος, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Πετρόπουλος Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ κ. Γιούλος Γεώργιος  θα βρίσκονται στη Φλώρινα προκειμένου να συμμετάσχουν στην Εκδήλωση της Ε.Γ. Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας με θέμα: Εργασιακές Εξελίξεις και Κοινωνική Ασφάλιση , στις 18:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Μεταξύ άλλων θα απαντηθούν ερωτήματα σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα εργαζομένων και συνταξιούχων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου και να φορούν μάσκα στο χώρο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω της σελίδας Ntadedy

Florinas του Facebook (live streaming) για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία (μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο) περιορίζεται με βάση τη χωρητικότητα της αίθουσας και μέχρι ποσοστού πληρότητας ογδόντα τοις εκατό (80%) κατά σειρά προτεραιότητας και με κατάλληλη ταξιθεσία ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση των καθήμενων μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι ανεμβολίαστοι λοιποί ενδιαφερόμενοι, δύνανται να παρακολουθούν την εκδήλωση διαδικτυακά. Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους και για τους ομιλητές. Δεν επιτρέπεται η παρουσία όρθιων εντός της αίθουσας. «Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του

κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00. (ΦΕΚ 4577/03-10-2021 ΤΕΎΧΟΣ Β΄)».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.Τ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση