Το ποτό STRAWBAR, το νέο απόσταγμα από φράουλες, παρουσιάστηκε σε επαγγελματίες της εστίασης από τη Δυτική Μακεδονία (φωτο)

«Το ποτό STRAWBAR, το νέο απόσταγμα από φράουλες, παρουσιάστηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης από τη Δυτική Μακεδονία, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ioannou Resort.

Το STRAWBAR είναι το πρώτο σε μια σειρά προϊόντων που μελετά προς παραγωγή η PHI GROUP, εκκινώντας από τις πρώτες ύλες που μπορεί να προσφέρει η αγροτική καλλιέργεια στην περιοχή.

Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη δημιουργία του STRAWBAR κατέθεσαν την προσωπική τους εμπειρία για το συναρπαστικό αυτό εγχείρημα και συζήτησαν με τους καλεσμένους ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα μελλοντικά βήματα.

Mr. Sam Cox, our mixologist and ambassador of STRAWBAR in the UK-(photo zac_058)

Barista και Mixoligists του STRAWBAR, που ήδη έχουν αναπτύξει το προϊόν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, πρόσφεραν μοναδικά cocktails με δημιουργικές μίξεις αλλά και θέαμα, παρασκευάζοντας live για πρώτη φορά το πρόσφατα βραβευμένο cocktail Strawberry Cosmo με βάση το STRAWBAR.

Εξαιρετικά εδέσματα συμπλήρωσαν τη γευστική δοκιμή των ποτών, εμπνευσμένα και ειδικά παρασκευασμένα από τον πολυβραβευμένο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Executive Chef, Απόστολο Αλτάνη.

Σαπαλίδης Σάββας, πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Φλώρινας

Παπασωτηρίου Ιωάννης, ιδρυτής του ομίλου RGCC

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Σάββας Σαπαλίδης, με την υποστήριξη του οποίου έγινε το κάλεσμα της εκδήλωσης, επέμεινε στη σημασία της πρωτοβουλίας και της αυτενέργειας για τις μέρες που έρχονται, χαρακτηρίζοντας υποδειγματικό το συγκεκριμένο εγχείρημα για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο εμπνευστής του project, κ. Ιωάννης Παπασωτηρίου, Πρόεδρος της PHI, που αποτελεί και μέλος του Ομίλου της RGCC, παρουσίασε το πώς έγινε πράξη η ιδέα ενός αποστάγματος από τις φράουλες της Φλώρινας. Μίλησε για τη συνδρομή της επιστήμης και της τεχνολογίας στο εγχείρημα, εμμένοντας ωστόσο στο ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και ότι το ατομικό και συλλογικό μέλλον είναι στα χέρια του καθενός μας.

Πληροφορίες για το STRAWBAR στις δύο εκδοχές του (STRAWBAR Origin, abv 40% – διπλής απόσταξης και STRAWBAR Platinum, abv 45%, τριπλής απόσταξης), καθώς και για τα ευφάνταστα cocktail STRAWBAR μπορείτε να δείτε στο www.strawbar.gr

Σωκράτης Γιώσκος και κ. Ελένη Στάμου από το Social CafeBar στο Αμύνταιο-(photo zac_183)

Pin It

Αφήστε μια απάντηση