Το ΣΔΕ Φλώρινας ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας και την επιχείρηση πυροσβεστικών ειδών Ιωαννίδης Ν. & Χ.

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Μαΐου, 2023

Ευχαριστήριο

στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας

και στην επιχείρηση πυροσβεστικών ειδών και αναγομώσεων Ιωαννίδης Ν. & Χ.

 

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Φλώρινας και οι εκπαιδευτές είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας πάνω στα θέματα της πυροπροστασίας και της πυρόσβεσης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπύραρχο κ. Σωκράτη Παπαγεωργίου, Διοικητή του Πυροσβεστικού Τμήματος Φλώρινας και τον Ανθυποπυραγό κ. Λάζαρο Σεχίδη, για την αμεσότητα και παραστατικότητα της παρουσίασης, τη συζήτηση που προκάλεσαν για διάφορα θέματα που αφορούν στην πυροπροστασία και την πρόληψη των πυρκαγιών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους καθώς και τις απαντήσεις τους σε όλες μας τις απορίες. Πολύ χρήσιμη υπήρξε η επίδειξη σε ελεγχόμενες συνθήκες της πυρόσβεσης με πυροσβεστήρα ξηρής κόνεος, καθώς και η δυνατότητα που μας δόθηκε να εξασκηθούμε όλοι μας στην κατάσβεση πυρκαγιάς.

Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση πυροσβεστικών ειδών και αναγομώσεων, Ιωαννίδης Ν. & Χ., και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ιωαννίδη για τη προσφορά 3 πυροσβεστήρων ξηράς κόνεος, για τις ανάγκες της επίδειξης.

σδε φλωρινας πυ φλωρινας (10) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (1) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (2)σδε φλωρινας πυ φλωρινας (8) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (3) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (4) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (5) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (6) σδε φλωρινας πυ φλωρινας (9)σδε φλωρινας πυ φλωρινας (7)

TAGGED: Εκπαίδευση, ΣΔΕ Φλώρινας, Φλώρινα,