Το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας συμμετέχει στις 21 δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας

Το νπδδ ΚΟΙΠΠΑΠ  καί το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας συμμετέχει στις 21 δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας με την ευκαιρία συμπλήρωσης 200 Χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου, στις 19.30 στην αυλή του Δημοτικού Ωδείου μουσικά σύνολα του Ωδείου αποτελούμενα από καθηγητές καί σπουδαστές του, ερμηνεύουν έργα Ελλήνων συνθετών όπως των Σκαλκώτα, Κωνσταντινίδη, Φάμπα, Χατζιδάκι καθώς καί ξένων συνθετών που έργα τους είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα καί την ιστορία της. Μουσικές με ελληνικό χρώμα, επεξεργασμένες παραδοσιακές μελωδίες καί ηχοχρώματα που αποπνέουν Ελλάδα συνθέτουν το πρόγραμμα της συναυλίας που προετοιμάστηκε με μεράκι κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της καραντίνας καί της διακοπής των δια ζώσης μαθημάτων καί προβών.

Το Δημοτικό Ωδείο επανέρχεται δυναμικά στις ζωντανές συναυλίες μετά από ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας, στην πρώτη ανοιχτή για το κοινό συναυλία του έτους για την πόλη μας.

Λόγω τήρησης των μέτρων κατά Covid, η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνει μόνο με προσκλήσεις που το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από τη γραμματεία του ωδείου (ΤΡ-ΣΑ 13.00 – 20.00), καθώς καί με όλα τα μέτρα προστασίας.

Σας περιμένουμε!

Pin It

Αφήστε μια απάντηση