Τον Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δ. Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας.

 

Συνάντηση με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Σωτήριο Κορέλα, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο δήμαρχος, αφού ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο διοικητή, σημείωσε με έμφαση ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο, όπως άλλωστε κάνει από την ημέρα που αυτή ξεκίνησε, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχει επιφέρει κυρίως η πανδημία.

Επίσης οι δύο άνδρες συζήτησαν τις προτάσεις που θα υποβάλλει για ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος Εορδαίας και αφορούν έργα τα οποία έχουν να κάνουν με ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

 

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι ο Δήμος Εορδαίας θα είναι αρωγός, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και όπου μπορεί να συνδράμει, στην πολύ σημαντική προσπάθεια της Πυροσβεστικής για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε κάθε πολίτη της περιοχής μας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση