Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγος Δ. Καλιανιώτης

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Ελλάδας Υποστράτηγο Δημήτρη Καλιανιώτη, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Τον Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος συνόδευαν ο Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Αναστάσιος Καρατζάς και ο υποδιοικητής Βάιος Ζυγούρης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΦΩΤΟ 2

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο δήμαρχος, σημείωσε με έμφαση ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο, όπως άλλωστε κάνει από την ημέρα που αυτή ξεκίνησε, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ενημέρωσε πως, από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, αυξάνεται ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας κατά 75 φοιτητές φτάνοντας έτσι τους 340, γεγονός που αναμφισβήτητα είναι μία πολύ θετική εξέλιξη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΦΩΤΟ 1

Τέλος να υπογραμμιστεί πως υπήρξε συμφωνία των δύο ανδρών για συνεργασία σε επίπεδο Τεχνικών Υπηρεσιών των φορέων που προΐστανται, έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση των εγκαταστάσεων, με την κατασκευή νέων θαλάμων διαμονής δοκίμων, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συνθηκών που έχουν προκύψει, καθώς και όποια άλλη κατασκευή απαιτείται και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί τους σπουδαστές, την ακαδημαϊκή και την υπηρεσιακή λειτουργία της.

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Δήμος Εορδαίας, Πτολεμαΐδα, Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας,