Τοποθέτηση της βουλευτή Π. Πέρκα στη βουλή για την απολιγνιτοποίηση

Η βουλευτής Π. Πέρκα θα τοποθετηθεί σήμερα στη συζήτηση στη βουλή για την απολιγνιτοποίηση στα πλαίσια της επίκαιρης επερώτησης 61 Βουλετών του ΣΥΡΙΖΑ

ακολουθεί το δελτίο της κ Πέρκα:
Δ.T. της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, Π. Πέρκα για την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 61 Βουλετών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την “καταστροφική και ανέφικτη μετάβαση που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας”.
Σήμερα, 6 Μαρτίου 2020 στην Αιθ. της Ολομέλειας της Βουλής, και ώρα 13:00, θα συζητηθεί η επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσαν 61 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Καταστροφική και ανέφικτη η μετάβαση που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας». Η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής των Ελληνών.
Η κ. Πέρκα, δεδομένου ότι είναι Βουλευτής Φλώρινας θα είναι μια από τους επτά Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιάσουν το θέμα της Καταστροφικής και ανέφικτης μετάβασης που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Κυβέρνησης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση