Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στο Λέχοβο στις 16 Ιουλίου

Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στο Λέχοβο, στις 16 Ιουλίου

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στο Λέχοβο και την προσέλκυση νέων στον αθλητισμό, πραγματοποιείται Τουρνουά Μπάσκετ , την Κυριακή 16 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεχόβου.
Οι αγώνες διοργανώνονται για πρώτη φορά , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Προφήτη Ηλία, από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «Θησέας» Λεχόβου , με την συνεργασία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, , καθώς και του Δήμου Αμυνταίου, της Τοπικής Κοινότητας και όλων των τοπικών φορέων.
Πρόκειται για αγώνες μπάσκετ τρείς εναντίον τριών στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές ηλικιών από γυμνάσιο και πάνω , καθώς και ενήλικοι που αγαπούν το άθλημα.
Οι διοργανωτές του τουρνουά μπάσκετ, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, προκειμένου να δημιουργήσουν παρέες και να συμμετέχουν στους αγώνες, δίνοντας ένα «άλλο χρώμα» στο Λέχοβο , αφού αναμένεται να έρθουν και από την ευρύτερη περιοχή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπάσκετ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6944948933 και 6975813399.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση