Τους νέους αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασε ο Θ. Καρυπίδης

Ημ/νία Ανάρτησης: 7 Μαρτίου, 2016

antiperifereiarxes-2016-pdmΤους νέους αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασε ο Θ. Καρυπίδης

Τους νέους αντιπεριφερειάρχες που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης για το επόμενο διάστημα, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης.
Ο Θ. Καρυπίδης έκανε λόγο για “κορυφαία συμφωνία στη λογική των ίσων ευκαιριών” που χαρακτηρίζει τις επιλογές που έγιναν και θα γίνουν, ενώ ευχαρίστησε έναν-έναν τους απερχόμενους για το έργο που προσέφεραν ο καθένας στον τομέα του.
Στις θέσεις τους παραμένουν ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, και Κοινωνικής Συνοχής ο Σταύρος Γιαννακίδης και ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, και Μεταφορών η Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.
karypidhs-antiperifereiarxesΟι αλλαγές έχουν ως εξής:
1.Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαρία Καρυπίδου στη θέση του Φώτη Κεχαγιά
2.Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού Αθλητισμού Θεόφιλος Ζυμπίδης στη θέση του Παύλου Τσότσου
3.Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Επιχειρηματικότητας-Εμπορίου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος στη θέση της Αμαλίας Κούσκουρα
4.Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου στη θέση του Κώστα Καναβού
Επιπλέον, νέους ρόλους αναλαμβάνουν οι απερχόμενοι αντιπεριφερειάρχες. Συγκεκριμένα, η Αμαλία Κούσκουρα θα συνεχίσει το έργο της ως εντεταλμένη σύμβουλος στα διακρατικά προγράμματα, ο Κώστας Καναβός ως εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα της αγροδιατροφής, ενώ ο Παύλος Τσότσος αναλαμβάνει πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος. Σε δράσεις αθλητικού τουρισμού θα αξιοποιηθεί ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Σταύρος Καμπουρίδης. Οι υπόλοιποι εντεταλμένοι σύμβουλοι συνεχίζουν κανονικά το έργο τους.
antiperifereiarxes-pe-pdm“Οι επιλογές αυτές γίνονται στη βάση του ότι όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και θέλουμε να κάνουμε τη Δυτική Μακεδονία πρώτη μεταξύ πρώτων” κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Περιφέρεια,