Τριήμερο ελεύθερης ιππασίας «TRANSNATURA- HORSE RIDING 2011»

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Απριλίου, 2011

Η Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος, το τριήμερο ελεύθερης ιππασίας «TRANSNATURA- HORSE RIDING 2011» στις 27, 28 & 29 Μαΐου, στη φάρμα ιππασίας και δραστηριοτήτων υπαίθρου ΑΡΤΕΜΙΣ Ο.Ε. στο Σκλήθρο.  

Χορηγός επικοινωνίας ράδιο Λέχοβο 97.1

Το διήμερο ελεύθερης ιππασίας «TRANSNATURA- HORSE RIDING», πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου  σε μια από τις φάρμες – μέλη της ΕΟΒ. Πρόκειται για μια πανελλήνια συνάντηση των φίλων της ελεύθερης ιππασίας, οι οποίοι καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδος στην περιοχή με τα άλογά τους για να απολαύσουν  μεταξύ των άλλων, εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν στην ιππασία, πορείες στα κατάφυτα μονοπάτια της περιοχής, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους και να ανταλλάξουν απόψεις για το ξεχωριστό αυτό άθλημα. Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2010 με 80 περίπου έφιππους συμμετέχοντες, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από το μοναδικό φυσικό τοπίο, όσο και από την άριστη διοργάνωση.

Το φετινό πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Παρασκευή: Ημερίδα για τη θεραπευτική ιππασία στο πνευματικό κέντρο Σκλήθρου.

Σάββατο: Σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση των αλόγων», από τον διεθνούς φήμης εκπαιδευτή αλόγων Franklin Levinson, ελεύθερη ιππασία στους πρόποδες του Βιτσίου για περισυλλογή μανιταριών & το βράδυ ακολουθεί γλέντι με την παραδοσιακή ορχήστρα «Τα Αηδόνια».

Κυριακή: Πορεία ελεύθερης ιππασίας 24ων χιλιομέτρων στα ορεινά «μονοπάτια των ανταρτών» με διαδρομή Σκλήθρο-  Νυμφαίο – Περικοπή- Ασπρόγεια- Σκλήθρο. 

 

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..