Τρύφων Γρομπανόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου (βίντεο-φωτο)

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αμυνταίου ανακοίνωσε ο Τρύφων Γρομπανόπουλος στα μέσα ενημέρωσης του νομού.

Ο κ Γρομπανόπουλος δεσμεύτηκε σε συνέντευξη, να παρουσιάσει αναλυτικότερα την πρωτοβουλία αυτή που σκοπό έχει να πάει τον δήμο Αμυνταίου μπροστά.

 

 

Ο κ. Γρομπανόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε:

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Αναλαμβάνουμε τη διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου έπειτα από ώριμη σκέψη και θεωρώντας χρέος την ενασχόλησή μας με τα κοινά. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι αποτελούμε μια φρέσκια πρόταση και όχι μια ακόμη πολιτική ανακύκλωση. Είμαστε μια ομάδα νέων κυρίως πολιτών, πολυσυλλεκτική η οποία έχει ως συνδετικό κρίκο το όραμα για ένα καλύτερο, αποτελεσματικότερο και δημοκρατικότερο Δήμο.

Στόχος μας είναι μια δημοτική αρχή που θα βασίζεται στη συνεργασία και τη δημοκρατία, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα.

Η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του δημότη σε αυτές.

Καλούμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή στα πάντα: Στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας. Μας εμπνέουν οι αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά, αποτελεσματικά. Μας εμπνέει η θέληση να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας δίνοντάς τους προοπτική και μέλλον.

Η επιδίωξη της οικονομικής αυτονομίας του Δήμου με τη δημιουργία εσόδων και την καταπολέμηση κάθε σπατάλης.

Η εξωστρέφεια των δημοτικών δράσεων, για την ανάδειξη της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του τόπου μας, της φυσικής του ομορφιάς, των τοπικών επιχειρήσεων, των προϊόντων τους και των εναλλακτικών επιχειρηματικών δυνατοτήτων που προσφέρουν.

Η διεκδίκηση του Δήμου από την παράταξή μας δεν είναι ιδιοτελής ούτε ευκαιριακή. Για μένα και για τους συνεργάτες μου, ήταν, είναι και θα είναι ένας συνεχής αγώνας, ένας αγώνας για τον τόπο μας.

Καλώ όλους τους δημότες που διαθέτουν όνειρα και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε ενεργοποίηση, ώστε ο Δήμος μας να παίξει ένα νέο και σύγχρονο ρόλο.

Σας ευχαριστώ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση